Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: اعضای اتاق بازرگانی نمایندگان کل جامعه صنعت و تولید هستند و باید طوری عمل کنند که رای دهندگان به این اعضاء روز به روز امیدوارتر و خوشحال تر باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم عصر امروز با حضور در پنجاه و نهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: سال 1399 که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده در ادامه عناوین اقتصادی سال های دهه 90 به بعد انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شدت گرفتن تحریم‌های ظالمانه و گسترش بحران جهانی کرونا بیش از گذشته توجه به تقویت بنیه تولید ملی را ایجاب می کرد افزود: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد ایران که عمده شاخص‌ها حال و روز خوبی ندارد مقام معظم رهبری افق سیاستگذاری اقتصادی کشور را تحقق جهش تولید نامیدند.

آل‌هاشم با اشاره به وجود بسترهای لازم برای شکوفایی اقتصادی و آزاد شدن ظرفیت‌های تولید در کشور تصریح کرد: مقام معظم رهبری با ملاحظه این ظرفیت ها در تحلیلی واقع بینانه از حوزه اقتصاد تلاش در جهت جهش تولید را مطرح کردند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین به کاهش شدید درآمدهای نفتی و محدود شدن منابع ارزی دولت اشاره و اضافه کرد: دولت‌هایی که بخش اعظمی از درآمدهای خود را از صدور یک یا چند ماده خام به دست می‌آورند و از نعمت درآمدهای سرشار نفتی برخوردار هستند انگیزه‌ای برای کنترل واردات ندارند ولی امروز دولت ناگزیر از محدودیت کالاهای غیرضروری است که دارای مشابه داخلی هستند و این راهبرد در سال جاری سختگیرانه تر دنبال می‌شود.

وی یادآور شد: کاهش ارزش پول ملی اگر چه آثار مخربی در کوتاه مدت دارد اما پیامدهای مثبتی برای اقتصادهایی مثل ایران دارد و در بلندمدت منجر به افزایش تولید ناخالص ملی می‌شود.

آل‌هاشم توضیح داد: وقتی ارزش پول ملی کاهش می‌یابد و کالاهای خارجی قیمت به مراتب بیشتری دارند، مشتری صرفا به مقایسه کیفیت نمی پردازد و علاوه بر کیفیت، مزیت‌های قیمت نیز بر انتخاب موثر است که منجر به تغییر الگوی مصرف به نفع تولید داخلی خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: در شرایط حاضر خروج بسیاری از برندهای خارجی از بازار ایران به واسطه تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌های اقتصادی که سهم قابل توجهی از بازار ایران را به خود اختصاص داده بودند، چنان فضا را برای حضور تولیدکنندگان داخلی مساعد کرده که در برخی از تولیدات داخلی رشد قابل ملاحظه‌ای پدید آمده است.

آل‌هاشم در عین حال تاکید کرد: با این اوصاف جهش تولید دست یافتنی است به شرط رعایت الزامات آن.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، حمایت از لایه‌های پایینی صنعت و خدمات، حمایت از صنایع خرد داخلی در مناقصات، تمرکز بر داخلی‌سازی لوازم مصرفی و قطعات، حرکت به سوی مدل‌های نوین تامین و خدمات پشتیبانی و مهندسی مجرای ورود کالاهای خارجی را ضروری دانست.

وی اذعان داشت: اتاق بازرگانی مشاور هر سه قوه کشوری است که در بیش از ده‌ها کمیته برنامه‌ریزی کشوری حضور دارد.

آل‌هاشم یادآور شد: اعضای اتاق بازرگانی نمایندگان کل جامعه صنعت و تولید هستند و باید طوری عمل کنند که رای دهندگان به این اعضاء روز به روز امیدوارتر و خوشحال‌تر باشند.

وی در پایان ابراز داشت: با توجه به شروع مجلس جدید از نمایندگان استانی می‌خواهیم توجه جدی به این شورا داشته باشند و نمایندگانی را معرفی و انتخاب کنند که با موضوعات این شورا سنخیت داشته و گزارشات شورا را به مجمع نمایندگان انعکاس دهند.

انتهای پیام/60026

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری صنعت خبرنگار خبرگزاری فارس قرارداد نفتی نفت اتاق بازرگانی جهش تولید آل هاشم امام جمعه تبریز اتاق بازرگانی جهش تولید آل هاشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ درخواست عجیب روسیه از ایران

 

به گزارش تابناک، یک مقام مسئول گفت: هیات‌های روسی در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند و این اتفاق بسیار نادر است.

روشن یکتا، نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در برنامه «تهران ۲۰» اظهار داشت: چهارشنبه «۱۲ اردیبهشت ماه»، اختتامیه ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو برگزاری می شود. خوشبختانه مجریان آن توانسته‌اند ضعف‌های دوره‌های گذشته را کاهش دهند.

او در ادامه بیان کرد: کشورهایی از جمله روسیه، آفریقا، چین و غیره در این نمایشگاه دعوت شده بودند. تقریباً هم سرمایه‌گذاران داخلی و هم خارجی از این نمایشگاه استقبال ویژه‌ای داشتند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه عنوان کرد: در این نمایشگاه در حوزه بخش خدمات فنی و مهندسی و همچنین در بحث ترانزیت نیز تفاهم نامه‌ای منعقد شد.

او اظهار کرد: هیات‌های روسی در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند. آنها استقبال خوبی نشان دادند. این اتفاق بسیار نادریست و می توان بگویم قطعاً دیپلماتیک ما نسبت به گذشته موثرتر بوده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: امیدواریم بتوانیم که در دوره‌های بعدی و پس از این جلساتی که توافق داشتیم اجرا کنیم و همچنین بتوانیم از رسمیت فارغ التحصیلان ما بیشتر استفاده کنند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند