Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صبور حسین روز سه شنبه در اتاق بازرگانی تبریز خاطرنشان کرد: بیشتر واردات نفت این کشور از سنگاپور است که آن هم از سایر کشورهای تولیدکننده، خریداری و در اختیار بنگلادش قرار می‌دهد.

وی با اشاره به ظرفیت های اقتصادی بنگلادش، گفت: این کشور بعد از چین، دومین کشور تولیدکننده و صادرکننده پوشاک در دنیا محسوب می‌ شود به نحوی که صادرات انواع لباس و پارچه این کشور به جهان سالانه بیش از ۴۰ میلیارد دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رایزن بازرگانی بنگلادش پیشنهاد سرمایه‌گذاری مشترک در مناطق آزاد ایران از جمله چابهار، بندر انزلی و ارس را ارائه و اظهارامیدواری کرد دو کشور ایران و بنگلادش از ظرفیت کشورهای گروه D۸ نیز در گسترش همکاری‌های دو جانبه بهره‌مند شوند.

وی بر همکاری‌های بانکی ۲ کشور ایران و بنگلادش و گسترش همکاری در بخش کشاورزی به خصوص در زمینه ماشین‌آلات کشاورزی تاکید کرد.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تبریز نیز گفت: امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور، حجم تجاری ایران و بنگلادش از وضعیت موجود بهبود یابد.

رضا کامی با قدردانی از موضع‌گیری کشور بنگلادش در خصوص تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر علیه ملت ایران، نقش رایزنان بازرگانی را در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین دو کشور مهم ارزیابی کرد و افزود: با شناخت بیشتر از ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور، بخش عمده‌ای از نیازهای وارداتی بنگلادش را می توان توسط صنایع آذربایجان شرقی تامین کرد.

وی اعلام آمادگی اتاق بازرگانی تبریز به عنوان اولین اتاق تجارت ایران برای گسترش همکاری‌های دوجانبه با بنگلادش را مطرح کرد.

سیدحسن پروینی؛ رئیس انجمن نساجی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به توانمندی‌های استان در زمینه نساجی و ظرفیت‌های موجود در این صنعت در کشور بنگلادش، از پیشنهاد سرمایه‌گذاری مشترک در مناطق آزاد ایران استقبال و برای گسترش همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد.

 رایزن بازرگانی بنگلادش در این نشست اعلام آمادگی سفارت بنگلادش در تهران برای صدور ویزا در کمتر از ۲۴ ساعت برای اعضای اتاق بازرگانی تبریز را مطرح کرد.

   

برچسب‌ها تبریز روابط خارجی بنگلادش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز روابط خارجی بنگلادش تبریز روابط خارجی بنگلادش اتاق بازرگانی تبریز گسترش همکاری دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۶۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند