Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز با رایزن بازرگانی ایران در روسیه و همچنین جمعی از تجار فعال بازار این کشور دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، سید یوسف حسینی از سفر خود به مسکو و دیدار با رایزن بازرگانی ایران در روسیه و تجار ایرانی فعال در این کشور خبر داد و گفت: در این سفر با تجاری که در بازار روسیه فعال بوده و همچنین رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در روسیه از نزدیک دیدار کرده و در این دیدارها صحبت های خوبی رد و بدل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان افزایش همکاری ها یکسری نواقص وجود دارد که باید به مسئولان ذیربط انتقال داده شود تا برای حل مشکلات، به نتایج خوبی دست یابیم.

وی با اشاره به فعالیت جدی ۱۰۷ فعال اقتصادی کشور در روسیه گفت: در بین این افراد، فعالان اصیلی وجود دارد که باید نسبت به برقراری ارتباط مناسب با آن ها اقدام شود. باید به سراغ تجربیات کسانی رفت که در کارنامه خود، سابقه سال ها فعالیت در بازار روسیه را دارند. امروز اگر بتوانیم فعالان اقتصادی اصیل در روسیه را به درستی شناسایی کرده و با آن ها جلساتی برگزار کنیم، قطعا می توان به موفقیت هایی دست یافت.

حسینی با بیان اینکه مشکل اقتصاد ما به جز به دست فعالان اقتصادی واقعی و اصیل حل نمی شود، گفت: باید به بخش خصوصی، میدان داده شود و در این بین، مسئولان دولتی تنها وظیفه نظارتی را بر عهده گیرند.

وی ادامه داد: هم اکنون بازار روسیه، ظرفیت بسیار بالایی برای فعالیت تاجران کشورهای مختلف دارد، اینکه ما نتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم، مشکل به خود ما بازخواهد گشت. متاسفانه یکسری ناآگاهی ها بین تجار و مسئولان ما وجود دارد.

عضو هیات نمایندگان اتاق تبریز با بیان اینکه کیفیت محصولات، حرف اول را در زمینه صادرات به کشور روسیه می زند، گفت: گاه شاهد صادرات اجناس نامرغوب از کشور هستیم که این امر وجهه تولیدات جمهوری اسلامی ایران را در بازارهای جهانی مخدوش می کند. باید خودمان را با نیاز بازارهای هدف وفق دهیم.

حسینی ادامه داد: ظرفیت های بازار مسکو بسیار بالا است که ای کاش مسئولان این موضوع را می توانستند با تمام وجود درک کنند که از مسئولان امر می خواهیم پای سخنان و تجربیات فعالان اقتصادی کشور در بازار مسکو بنشینند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صادرات رایزن بازرگانی ایران در روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر روابط‌عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی، دراجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی و توسعه شبکه سازی گفت: اولین وظیفه ما به‌عنوان اتاق بازرگانی این است که تجارب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و برای ارتقای شبکه‌سازی ارتباطات اتاق‌ها را بهبود ببخشیم.
عبد اله حسن محمد العامری با اشاره به اینکه در این مجمع باید توانایی کشور‌ها را در نظر گرفت، افزود: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.
عبد اله حسن محمد العامری ادامه داد: تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد.
در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان