Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نائب رییس اتاق بازرگانی تبریز گفت: کشور جمهوری آذربایجان جزو مهم ترین مقاصد تجاری تولیدکنندگان و تجار آذربایجان شرقی محسوب می شود.

 به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، ابوالفتح ابراهیمیدر جلسه احصای مشکلات تجارت با جمهوری آذربایجان با اشاره ای به مجوز صادر شده برای واردات واکسن کرونا توسط بخش خصوصی گفت: فعالان بخش خصوصی استان نیز ماه ها قبل برای واردات واکسن تقاضای خود را ثبت کرده و درخواست داده اند اما متاسفانه تاکنون مجوز واردات به آن ها داده نشده که امیدواریم با مجوز سازمان غذا و دارو، مشکلات این شرکت ها برای واردات دارو برطرف شود که اتاق بازرگانی نیز پیگیر این موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرکت هایی که توان لازم برای واردات واکسن کرونا را دارند، می توانند با اتاق ارتباط لازم را داشته باشند تا اتاق بازرگانی تبریز نیز پیگیر روند درخواست این افراد باشد. نائب رییس اتاق بازرگانی تبریز در ادامه با اشاره ای به موضوع توسعه تجارت با جمهوری آذربایجان گفت: این کشور جزو مهم ترین مقاصد تجاری تولیدکنندگان و تجار آذربایجان شرقی محسوب شده و اهمیت ویژه ای در بین کشورهای هدف دارد و میزان مراودات تجاری با این کشور قطعا در اقتصاد استان موثر خواهد بود. ابراهیمی در خصوص جلسه ویدیوکنفرانسی هیات رییسه اتاق تبریز با اعضای کنفدراسیون ملی سازمان کارآفرینان جمهوری آذربایجان گفت: در این جلسه نیز راهکارهای افزایش ارتباط دو جانبه و مشکلات این ارتباط، احصا و راهکارهایی برای حل این مشکلات مطرح شد. وی، روابط سیاسی قوی را یکی از مهم ترین مولفه ها در ایجاد یک ارتباط موثر دانسته و گفت: در این میان سفیران کشورها اهمیت ویژه ای در برقراری ارتباط دو جانبه دارند و سفرا باید علاوه بر نقش سیاسی، نقش اقتصادی خود را در این روابط ایفا کنند. نائب رییس اتاق بازرگانی تبریز بر پیگیری موضوع لیزینگ و انتقال ارز تاکید کرده و گفت: اتاق تبریز قطعا پیگیر این دو موضوع برای تسهیل در روابط اقتصادی بین دو کشور خواهد بود. گفتنی است در این جلسه مشکلات روابط تجاری با جمهوری آذربایجان توسط فعالان سه صنعت فولاد، لوازم خانگی و ماشین آلات احصا و مورد بررسی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • «افعی تهران» خط قرمزهای اتاق درمان را رد می‌کند/ ارتباط بین روان‌درمانگر و مراجع، ضد روان درمانی است
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو + فیلم
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند