Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@01:27:40 GMT

فعالان بخش خصوصی برای رفع مشکلات پای کار بیایند

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۸۱۶۶

فعالان بخش خصوصی برای رفع مشکلات پای کار بیایند

ابوالفتح ابراهیمی دوشنبه شب در جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تبریز افزود: آنچه هم اکنون نیاز است وجود اتحاد و وفاق در بین بخش های مختلف جامعه برای رفع مشکلات است، عملیاتی سازی طرح های مطالعاتی نیز می تواند در رفع مشکلات موثر باشد.

وی اظهار کرد: به اندازه کافی در دانشگاه ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی شاهد طرح های مطالعاتی بوده ایم و هم اکنون وقت آن است که این مطالعات به مرحله اجرا درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی مشکلات موجود در بیشتر بخش ها و به خصوص بخش کشاورزی را در مرحله مدیریت و اجرا دانست و گفت: بخش کشاورزی به عنوان یک بخش راهبردی برای تمام بخش ها مطرح بوده و باید در این بخش شاهد به اجرا درآمدن نتایج تحقیقات و پژوهش های انجام شده باشیم و بیش از این در این راستا تعلل نکنیم.

ابراهیمی وجود تعامل سازنده بین فعالان بخش خصوصی با یکدیگر و همچنین با بخش های دولتی را ضروری دانست و گفت: در شرایط کنونی، باید فعالان بخش خصوصی خود دست به کار شده و تا جایی که در توان دارند، در رفع مشکلات به یکدیگر یاری رسانند که این موضوع در برخی استان ها اجرایی شده و نتایج خوبی به همراه داشته است که امیدواریم این روحیه تعامل و همکاری در آذربایجان شرقی نیز بیش از گذشته تقویت شود.

نائب رییس اتاق تبریز همچنین با تاکید بر ضرورت انتخاب استانداری با روحیه و توان یاری بخشی به بخش خصوصی استان و حوزه تولید و تجارت، گفت: مسئولان دولتی و فعالان بخش خصوصی باید پا به پای یکدیگر برای رفع مشکلات اقتصادی در استان تلاش کرده و برای حل این مشکلات، مطالباتی از مسئولان کشوری داشته باشند.

لزوم اجرای کشاورزی قراردادی در قالب کشت غالب برای هر منطقه

رییس کمیسیون کشاورزی، صنایع غذایی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی تبریز نیز در این جلسه گفت: این جلسه با موضوع بررسی درخواست رییس صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان از بانک کشاورزی در خصوص ایجاد خطوط اعتباری مورد نظر صندوق و بررسی موضوعاتی همچون موانع و چالش های موجود در اجرای طرح های کلان و اقتصادی با در نظر گرفتن چالش های پیش رو و راهکارهای تجاری سازی اقتصادی و کشاورزی از طریق توسعه کشاورزی قراردادی و راهکارهای موجود برای تبدیل کشاورزی از تولید محوری به تجارت محوری برگزار می شود.

قاسم قویدل با اشاره به موضوع لزوم ایجاد خطوط اعتباری مورد نظر صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: از بانک کشاورزی استان می خواهیم تمام توان خود را برای محقق کردن این موضوع به کار بگیرد که اتاق بازرگانی نیز برای تحقق این موضوع در کنار شما بوده و در صورت لزوم می توانیم این موضوع را با نمایندگان استان نیز در میان گذاشته و از طریق مرکز این موضوع را حل کنیم.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز با تاکید بر ضرورت حل مشکل نهاده های دامی گفت: ذبح دام های ماده موضوعی است که در آینده می تواند مشکل آفرین باشد و باید مورد پیگیری جدی قرار گیرد.

قویدل همچنین بر لزوم اجرای کشاورزی قراردادی در قالب کشت غالب برای هر منطقه تاکید کرد و گفت: در این حالت موضوع سورتینگ و فروش محصولات کشاورزی شکل جامع تر و سهل الوصول تری به خود می گیرد.

وی همچنین از تشکیل کارگروهی به منظور پیگیری و تدوین برنامه مدون در راستای دستورات جلسه کمیسیون و طرح جمع بندی مباحث این کارگروه ها در جلسات آینده کمیسیون خبر داد.

برچسب‌ها تبریز توسعه اقتصادی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز توسعه اقتصادی کشاورزی تبریز توسعه اقتصادی کشاورزی فعالان بخش خصوصی اتاق بازرگانی بخش کشاورزی رفع مشکلات بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟

رییس اتحادیه طلا گفت: زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد اما هیچ اصلاحی صورت نگرفته است.

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

دیگر خبرها

  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • اعلام جرم دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • اعلام جرم دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • مطهری: خیلی‌ها قبول نمی‌کردند به تراکتور بیایند
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد