Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پنجشنبه ایرنا، «طوفان هبک» در انتهای ماموریت خود در دیدار با رییس و اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی تبریز افزود: اقتصاد پرورش دهنده سیاست بوده و هر چه حجم تجاری بین ۲ کشور افزایش یابد، مطمئنا تاثیر مثبت در روابط سیاسی نیز خواهد داشت.

وی با اشاره به برخی مشکلات تجاری بین ایران و ترکیه، اظهار داشت: تجارت آزاد بین کشورهای اروپایی با وجود تجربه جنگ های جهانی، نمونه ای موفق بوده و با توجه به تاریخ روابط ایران و ترکیه، اجرای تجارت آزاد بین ۲ کشور امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرکنسول ترکیه در تبریز با تاکید بر برقراری پروازهای متعدد میان تبریز و شهرهای مختلف ترکیه از جمله آنکارا و استانبول، گفت: این پروازها فرصتی استثنایی برای تجارت و تبادل تجارب برای فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی است.

حجم تجارت بین ایران و ترکیه ۶۴ درصد افزایش یافته است

رییس اتاق بازرگانی تبریز نیز در این دیدار با ارایه آماری از تجارت ایران و ترکیه در هفت ماه سال ۱۴۰۰، گفت: بر اساس این آمار حجم تجارت بین ۲ کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۴ درصد افزایش یافته است.

یونس ژائله، بر اشاره به عزم ۲ دولت برای گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی، افزود: وجود برخی مشکلات بانکی از عوامل کندی حرکت در مسیر تجارت بین این کشورهاست.

وی اظهار داشت: با توجه به تاریخ معاصر بین ۲ کشور که عاری از هرگونه مخاصمه بوده، حجم فعلی تجارت بین ایران و ترکیه در شان این روابط مطلوب نبوده و باید از راهکارهایی مناسب برای بهبود مناسبات تجاری بین آن ها استفاده کرد.

رییس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به نقش اساسی مسائل لجستیکی در تجارت، گفت: برقراری خط ریلی از ایران به بندر ترابزون در ترکیه در تسهیل تجارت بین این ۲ کشور نقش بسزایی ایفا می کند و حمل و نقل ریلی نسبت به حمل و نقل زمینی از مزایای زیادی برخوردار است.

ژائله، با بیان فرصت های تجاری در زمینه های انتقال گاز طبیعی، محصولات کشاورزی، ترانزیت و مساله تهاتر کالا بین ۲ کشور، ادامه داد: اتاق بازرگانی تبریز برای میزبانی از هیات های تجاری اتاق های مختلف ترکیه آمادگی دارد.

عباس کمالی، نایب رییس اتاق بازرگانی تبریز نیز در این دیدار با اشاره به مشکلات موجود در مرزهای تجاری زمینی بین ایران و ترکیه، بررسی و حل این مشکلات را خواستار شد.

رضا کامی، دبیر هیات رییسه اتاق بازرگانی تبریز نیز در این دیدار گفت: مهم ترین اصل در اجرایی شدن برنامه های تجاری بین ۲ کشور، عزم مشترک و محکم طرفین بوده و لزوم پیگیری این مشکلات تا حل آنها ضروری است.

به گزارش ایرنا، در پایان این جلسه هدیه ای به رسم یادبود از سوی اتاق بازرگانی تبریز به سرکنسول ترکیه اهدا شد.

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران آذربایجان شرقی مبادلات تجاری تبریز ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران آذربایجان شرقی مبادلات تجاری اتاق بازرگانی ایران آذربایجان شرقی مبادلات تجاری تبریز ترکیه اتاق بازرگانی تبریز بین ایران و ترکیه بین ۲ کشور تجارت بین تجاری بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۸۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری